tím, jak má čtečka prima rozlišení, jeví se mi potřeba invertování opravdu velmi malá
Oproti PB 622, kterou mám, nepozoruji na 840 prakticky žádné zbytkové stopy, které by rušily, co je úplně super
Za zvláštní považuji to, že i když mám zapnutou čtečku a nechám ji v klidu, na nic nesahám, tak se sama po těch 5-6 minutách invertuje.
Rozuměla bych tomu, že když používám nabídky, tak je tam inverotování potřeba
Ale jenom při otevřené knize?
tak, mně to vadí
1) ruší to při čtení,
2) pak to určitě ubere trošku energie z baterky, tudíž bude nutné dříve nabíjet a
3) už z principu, myslím, že zařízení, které není zrovna nejlevnější, má pracovat řádně a podle očekávání! Tedy když nastavím invertování po 10 stranách, nemá se mi invertovat 8mou stránku (která zrovna při čtení připadla na interval zřejmě u čtečky oblíbených cca 5 minut :) a až potom správně 10tou stránku.
Samovolné invertování nedělá ani moje stará PB 622.
Jinak se mi PB 840 líbí, jen se snažím přijít na kloub neduhům a případně je odstranit, bude-li to možné - tedy práci (či spíše potěšení) se čtečkou si co nejvíce zpříjemnit.
Písla jsem opět na podporu, uvidíme, co se dozvím.
Iba dnes som dostal túto čítačku cez Váš eshop na Slovensku. Aktualizácia firmware prebehla dobre. chcem sa iba spýtať na nastavenie, lebo keď listujem tak mi vždy z predchádzajúcej stránky ostávaju duchovia (vidno predošlé písmo) a dosť mi to vadí. Už som aj hľadal v manuáli a tam bolo napísane že mám ísť do nastavení a zmeniť nastavenie nadťítavania stránok. zmenil som to , resp skúšal som všetky nastavenia, ale nemám pocit že sa to zlepšilo. Kde sa to prosím V8s sá nastaviť. Ďakujem
lukaskoh píše:chcem sa iba spýtať na nastavenie, lebo keď listujem tak mi vždy z predchádzajúcej stránky ostávaju duchovia (vidno predošlé písmo) a dosť mi to vadí. Už som aj hľadal v manuáli a tam bolo napísane že mám ísť do nastavení a zmeniť nastavenie nadťítavania stránok. zmenil som to , resp skúšal som všetky nastavenia, ale nemám pocit že sa to zlepšilo. Kde sa to prosím V8s sá nastaviť. Ďakujem
Nastavení -> Osobní nastavení -> Aktualizace displeje
Nastavit na hodnotu "vždy". To se projeví pouze u otáčení stránek v e-knize (ne v menu, webovém prohlížeči, apod.).