Uživatelský avatar
od lukaskoh
#1047 Zdravím všetkých. Chcel by som sa poradiť. Cca. 4 roky používam čítačku Pocketbook ink pad 840 . Nedávno sa mi pokazila. Poslal som ju do servisu, ale nevedno či ju dajú dokopy. Tak sa chcem poobzerať po niečom novom.
Chcel by som ale niečo väčššie displej min. 8 palcov. Zaujali ma čítačky od pocketbook Inkpad 3 alebo Inkpad X (ten 10,3 palcový) Problém je že keď už budem kupovať novú , chcel by som ju využiť namiesto notesu. Keď som listoval, jedine čo pripadá do úvahy sú čítačky onyx, a remarkable. Remarkable 2 je teraz v predpredaji. Videl som ju u jedného architekta (1ku ) len sa mi sťažoval že lepší je ipad lebo potrebuje škicovať farebne.... Mne ide ale o e-ink, čiže on mi nedal relevantné info, nakoľko pre neho to nebola dobrá voľba. Moja otázka znie,
Máte niekto reálne skúsenosti s niektorou z týchto čítačiek?
Na remarkable mi vadí že nemá podsvietenie a nedokáže spolupracovať s dropboxom. ale na písanie vyzerá vymakaná
Onyx som až tak neštudoval ale má dosť vysoké ceny.

No a akurát dnes som zachytil info, že pocketbook bude mať farebnú čítačku, čo ma dosť zaujalo . Otázka je kedy vyjde niečo farebné ako remarkable? asi si pár rôčkou počkám. čo na to poviete?
Uživatelský avatar
od tomasb
#1048 Nepodsvícené zařízení bych nechtěl.

Pocketbook už barevnou čtečku měl, bylo to fiasko. Novou čtečku s barevným E-Ink jsem neviděl (každopádně tato bude menší úhlopříčky než požadujete), ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že to nebude žádný zázrak.

Pokud bude na čmárání/psaní "rukou", tak určitě se stylusem. V tomto směru jsou ty Onyx Boox se stylusem překvapivě dobré.