protože mi odchází display u PocketBooku, začínám uvažovat o nákupu nástupce a mám docela chuť vyzkoušet něco s Androidem. InBOOK Obsidian se mi jeví jako nadějná možnost, takže bych měl pár dotazů:
- Má display stejně dobré podsvícení jako měl Onyx, případně alespoň lepší než eReading 4 Touch Light?
- Je možné prohodit funkce tlačítek tak, aby byla čtečka přítulnější pro leváka? Ať už celkově, nebo alespoň v mém oblíbeném fbreaderu (jeho standardní androidová verze pro telefony a tablety umí prohodit otáčení stran pomocí tlačítek hlasitosti, takže by to snad mohlo jít)?
- jak velká je výdrž v uspaném stavu?
- jak rychle startuje z úplně vypnutého stavu? Jde u něj nastavit to, co mají PocketBooky, kdy se během startu zobrazuje poslední stránka, která byla na displayi před vypnutím?
- byla by nějaká fotka pouzder, které mají být součástí balení čtečky?
- pokud vím, není tam Google Play; nechá se doinstalovat, případně nacpat tam nějaký jiný market, aby se člověk nemusel patlat s APKčkama?
- fbreader v PocketBoocích je oproti standardní androidové verzi dost ořezaný. Jak je tomu tady? Je to standardní verze, nebo taky nějaká přizpůsobená? A pokud nejde o standardní verzi dostupnou na Google Play, je možné ji případně tou standardní verzí nahradit - a pokud ano, dojde k nějaké omezení funkčnosti specifické pro tuto čtečku?
- kdybych chtěl něco nestandardního, třeba kvůli vytunění výdrže apod. - nechá se zařízení rootnout? :-)
- bude recenze? :-)
Předem díky za odpovědi.