od dotazyzakazniku
#310 Dobry den,
Nedávno jsem u Vás koupila čtečku Boox AfterGlow2. Jelikož je to moje první čtečka, nemohu srovnávat, ale uz ted mohu říct, ze splnila všechna očekávání, která jsem měla diky vašim recenzním. Úžasná vychytávky je usnuti čtečky po zavření obalu. Škoda, ze se po otevření zase hned neprobudi ( ale to uz bych chtěla asi moc). Mam ale jeden dotaz ohledně indexování. Nahrála jsem do čtečky 4 knížky a hned po načtení proběhl "indexing books" což je předpokládám v pořádku. Knížku uz čtu několik dni, ale občas se po nastartování čtečky znovu objevuje proces indexování. Je to tak i u jiných čteček?
Děkuji
S pozdravem
Lea
od tomb
#311 Vzbuzení otevřením pouzdra by mělo fungovat. Funguje to však do pár minut od zaklapnutí pouzdra (tuším, že defaultně 20-30?). Po nějakém čase se čtečka z režimu spánku vypne úplně. Proto se po otevření pouzdra nezapne. Doporučuji to tak nechat, protože i v režimu spánku je čtečka dost žravá a lepší ji je přes noc či na delší čas vypínat.

Co se týče indexace, prováděla jste aktualizaci čtečky?
od dotazyzakazniku
#312 mockrát děkuji za radu - po aktualizaci už se indexování neobjevuje.
Pouzdro se chová tak jak popisujete. Celkově jsem moc ráda, že jsem si tuto čtečku vybrala. Ač jsem knihomil, rychle jsem si zvykla a užila si zábavy s prozkoumáváním funkcí. Včera jsem zkoušela jen tak ze zvědavosti nainstalovat SVOX s českou Ivonou (také trial verzi protože zatím ji asi nebudu využívat), Ivona sama o sobě funguje, ale ani v Oreaderu ani v CoolReaderu již ne - zkoušela jsem to na formátech pdg, mobi a txt.

ještě jednou mockrát děkuji za rady a webové stránky s recenzemi, návody atd.

s pozdravem

Lea