od tomb
#240 Na českých stránkách podpory výrobce pro PocketBook Inkpad http://www.pocketbook-int.com/cz/suppor ... ook-inkpad je k dispozici nový FW s novým uživatelským rozhraním.

Momentálně nefunguje automatický update (čtečka oznámí, že má aktuální FW a nový nenabídne ke stažení), jediná cesta k update je tedy zatím ruční - stáhnout soubor http://download.pocketbook-int.com/fw/Y ... s_user.zip rozbalit a nahrát BIN do kořenového adresáře a provést aktualizaci.
od catlittle1
#242 Dobry večer,
Můžete mi, prosím, poradit s aktualizací firmware?
Zkopirovala jsem si příslušný soubor na microSD kartu
A postupuji podle návodu na oficiálních stránkach.
Tedy zapnu čtečku a současné držím tlačítka <>
V levém horním rohu se objeví informace
Aktualizace firmware a pak cca dalších 5 řádků
Jak dlouho mám tlačítka ještě držet, aby proběhla aktualizace?
I když tlačítka držím z mého pohledu dlouho, objeví se jen prázdné
okno. :(
Děkuji předem za pomoc.
od catlittle1
#243 Ještě jsem se to pokusila spustit z nabídky - nastavení - o přístroji...
našlo to nový firmawe na kartě, spustilo...firmware update...
opět cca 6 řádků a pak bílá obrazovka až do rána

nevíte jestli do kmenového adresáře musím zkopírovat, kromě souboru .bin i dva soubory, které se s .bin souborem také rozbalili?
ještě jedna poznámka
kartu jsem naformátovala, než jsem na ni ukládala soubory,
na kartu jsem pak nakopírovala i knihy, nemám kartu nechat úplně volnou, kromě souboru .bin než provedu update?
od tomb
#244 Plně nabijte čtečku nebo ji připojte na nabíječku.
Soubor BIN nahrejte přímo do čtečky. (kartu raději z procesu teď vylučte a jiné soubory nahrávat nemusíte)
Proveďte aktualizaci přes nastavení čtečky.

Výše je nejjednodušší návod, jak pro čtečku, tak pro uživatele. U mě plně funkční.

Pokud to nepojede, kontaktujte technickou podporu PocketBooku.
od catlittle1
#245 Ano děkuji,
vyzkouším.
původně jsem kopírovala soubor přímo do čtečky, ale soubor .bin mi čtečka nechtěla uložit prý z nedostatku místa, i když jsem ve vlastnostech souboru kořenového adresáře viděla, že místa je tam habakuk
Raději jsem tedy koupila kartu i z důvodu, abych se případně snadněji dostala na původní firmware.
Ale zkusím to ještě znovu večer.
Děkuji za radu
od catlittle1
#253 Nakonec se zadařilo! :)
Pro jistotu jsem ještě před updatem promazala kmenový adresář, aby tam bylo více místa.

Momentálně se seznamuji s novým vzhledem, přičemž zdá se být práce se čtečkou o poznání rychlejší.
Jen mi ne zcela vyhovuje úvodní obrazovka :(
a nevím, jak nastavit režim čtení, abych někde v liště viděla stále název
rozečtené knihy, stejně jako číslo stránky. Ale třeba na to přijdu :)
od strepon
#573 Aktualizovat na 5.11 se rozhodně vyplatí, pro mě zásadní prohlížení PDF je rychlejší a hlavně se nemusí zobrazovat čísla stránek, takže se na displej už vejde celá stránka standardního formátu. V poznámkách k vydání se píše i o tom, že by se nově neměla zbytečně spouštět wifi (a nemusela se tak vypínat ručně), ale to se mi zatím moc nezdá.