od Achjo
#1113 Zkouším to všude, ale po 6 letech mne opustil milovaný PocketBook (650). Bez pádu a úrazu nejde zapnout, jenom ikonka svítíci při nabíjení a párkrát se zaplo i podsvícení. Vyzkoušel jsem všechny možný návody na netu od držení tlačítka několik minut, po mačkání pravolevých tlačítek a pouštění s variacemi s připojením k PC a nabíječce přes celou noc a nic. Bohužel jsem ještě nezkoušel flashnutí přes microSD, ale tam jsem nenašel verzi přímo pro tenhle model. Nesetkal se s tím někdo ?
V podstatě už mi ani tak nejde o HW, tam jsem se prostě smířil s novou za 4 tisíce, ale je mi líto se loučit s touhle po stovkách knížek, ale hlavně tam mám pár knížek které jinde ne a docela funkční souborové rozřazení, kde v záloze ne, tak by se mi i nějak po rozebrání hodilo stáhnout, další věc je že u pár knížek nevím kde jsem skončil....
Teoreticky by opravdu měl jít ten boot z externího zdroje, jednou jsem takhle probral tablet i PC podle návodu.

Ještě doplnění, po připojení k PC se jen nabíjí...
od Achjo
#1114 Tak se něco děje! Ještě jsem nad pacientem nechtěl zlomit hůl, tak jsem ho celý den při práci připojeného na PC resuscitoval střídavým nekolikaminutovým mačkáním tlačítka power a rozsvítila se obrazovka s tím, že se změnil obrázek z tradičního promo Pockeboot na ReadRate! A teď se na to bojím sáhnout! :-D
od Achjo
#1115 Ha! Tak opraveno! Od rozsvícení displeje to chtělo ještě cca tak 20 pokusů o zapnutí a držení tlačítka přes minutu. Pak jsem si všimnul, že to reaguje na vytažení kabelu, tak třeba to někomu pomůže... Ale včera se to chovalo jinak, zvláštní.
Mám tezi, se kterou jsem se setkal u jiného zařízení tj. že za to mohou větší PDFka a komplikovanější eknihy. Tak jsem to pro jistotu promazal.

Nedoporučejete někdo tovární reset, abych to do budoucna minimalizoval? Díky!

Případně update firmware....