Uživatelský avatar
od Jitka40
#767 Dobrý den , u této čtečky máte , že je vhodná pro ty co navyžadují extrémní výdrž na baterii. Můžete prosím přiblížit kolik přečtených stran vydrží na jedno nabití. Děkuji za odpověď.
Uživatelský avatar
od tomb
#770 Dobrý den, výrobce udává "výdrž až jeden měsíc na jedno nabití", bez další specifikace, jak k tomu došel, tedy za jakých podmínek.
Obecně bývá výdrž čteček s Androidem o něco menší, než u těch s uzavřeným systémem (není to nic drastického, ale rozdíl je). Navíc se musí se "na noc" vypínat. Což se dá nastavit automaticky, nemusí se o to člověk starat, jen pak start čtečky trvá asi půl minuty.
Výdrž čteček se špatně testuje a je to nevděčná práce :-) Myslím, že 14 dnů běžného provozu by čtečka Lexis měla na jedno nabití zvládnout. Exaktní měření neprovádím u žádné čtečky.
Uživatelský avatar
od Jitka40
#772 Dobrý večer,
díky za odpověď. Jen jsem měla obavy abych nemusela nabíjet denně jako mobil.
Uživatelský avatar
od DonCarlos
#788 Jsme výdrží čtečky docela zklamán - Zatím je cca 7-10 dní. Každé puštění po vynutí sebere cca 2%.
Uživatelský avatar
od Mark
#793 Jsem zjistil že sem měl omylem v Nastavení zapnutu volbu "nikdy nevypínat zcela" (aby mi ihned čtečka naběhla co nejdříve....).
1) Nyní jsem tuto volbu v Nastavení vrátil na 20minut (Power Manager) a pak se sama čtečka ZCELA vypne, tak doufám že to výrazně prodlouží nutnost nabíjení

2) dále v Nastavení Power Manageru mám volbu automatického vypnutí WIFI po 5 min.neaktivitě. Také jsem odškrtl nahoře zaškrtlou volbu čtverečku "podsvícení po probuzení" - podsvícení si zapínám podle potřeby dlouhým podržením hlavního čtvercového tlačítka pod nápisem C-Tech

3) Vedle Nastavení je Možnost nastavení intenzity podsvícení (symbol žárovky), ten jsem si na supnicové škále dal jen pár čárek a stačí

4) po připojení na nabíječku dioda oranžová (viditelná jen při pohledu na horní tlačítko) indikuje zda už je baterie plně nabitá - jakmile oranžová zhasne, odpojuju čtečku od nabíječky (pokud je čtečka vyplá úplně, svítí modrá a při nabíjení svítí zároveň i oranžová). V pohotovostnim režimu modrá nesvítí.