Uživatelský avatar
od tomb
#681 Tato čtečka nemá hardwarové tlačítka pro ovládání hlasitosti, pro regulaci hlasitosti je třeba používat aplikaci, které toto umožňují nebo sluchátka, které umí měnit hlasitost.

Nativní aplikace pro přehrávání hudby regulaci hlasitosti umožňuje. Spusťte MP3 soubor, dole vyberte nastavení a tam to najdete. Pokud to tam nebude, tak proveďte aktualizaci čtečky.

Postup aktualizace:
Ze stránek http://my-midia.com/en/inkbook-8-4/ si stáhněte instalační balíček (tlačítko "Download update"). Ten nahrajte na kartu nebo do vnitřní paměti čtečky. Jediné co musíte dodržet je, že soubor nesmíte(!) nahrát do adresáře. Nabijte baterii čtečky nebo ji alespoň připojte k napájení. Můžete si raději zálohovat data. Po zapnutí čtečky by měla sama detekovat, že se v ní nachází instalační balíček, tak to jen odkliknete a provede se instalace. Pokud budete nahrávat balíček na kartu, nejdříve zapněte čtečku a poté vložte kartu.
Uživatelský avatar
od dotazyzakazniku
#682 Posílám ještě jedno řešení regulace hlasitosti k InkBook8.
Možná by se mohlo hodit pro další uživatele.
Marně jsem se snažil pořídit prodlužovací kabel ke sluchátkům s vloženým
regulátorem hlasitosti. Tento prvek se dříve běžně prodával. Dnes všechny
e-obchody to již nevedou.
Napadlo mě dohrát ještě další aplikaci a to nějakou apku music volume
např. Music volume EQ. Tou lze v pohodě po spuštění přehrávače softwarově
regulaci hlasitosti regulovat a má dokonce ekvalizér. Obojí lze na ploše
minimalizovat a tak při čtení lze i poslouchat hudbu :-).
Se čtečkou jsem max. spokojen. Zejména 8" display je O.K.(hold jsem již
starší člověk).
Uživatelský avatar
od Petra
#701 Dobrý den,

chci se zeptat .Ta čtečka InkBook 8 by měla přehrávat i MP3,které budu mít uložené na SD kartě ? Vůbec se mi ty soubory nezobrazují .je na to potřeba nějaká aplikace ? Děkuji
Uživatelský avatar
od tomb
#703
Petra píše:Dobrý den, chci se zeptat .Ta čtečka InkBook 8 by měla přehrávat i MP3,které budu mít uložené na SD kartě ? Vůbec se mi ty soubory nezobrazují .je na to potřeba nějaká aplikace ? Děkuji


Dobrý den. Obecně u čteček je nutné přistupovat k MP3 souborům přes program na přehrávání hudby (tj. ne přes Knihovnu, kde se u většiny čteček zobrazují pouze textové formáty).