Uživatelský avatar
od Soňa
#1167 Jsem zvyklá dlouhá léta používat čtečku Kindle, ale nyní bych chtěla novou a uvažuju o možnosti spojení čtečky a poslechu hudby, tedy možnost připojení sluchátek přes bluetooth. Je třeba do čtečky nejdříve potřeba nastahovat hudbu nebo lze poslouchat např. ze Spotify? Jaká je kvalita poslechu? Doporučíte mi nějakou konkrétní čtečku - používám jí jen pro čtení a chtěla bych i pro poslech hudby např. o dovolené, kdy nechci pro poslech použít mobil. Moc díky, nějak nevím jakou vybrat a hlavně jestli to bude mít efekt, který potřebuji.
Uživatelský avatar
od tomasb
#1168 Klasické e-book čtečky s podporou přehrávání MP3 (a s Bluetooth) jako https://www.axos.cz/pocketbook-touch-hd ... cy-cooper/ nebo https://www.axos.cz/pocketbook-740-inkp ... llic-gray/ mají interní MP3 přehrávací aplikaci. Hudbu či audioknihy je do čtečky nutno nahrát jako soubor v podporovaném formátu (typicky MP3).

Čtečky s Androidem s napojením na Google Play, např. https://www.axos.cz/onyx-boox-poke-3/ by TEORETICKY mohly umožňovat i instalaci jiných vhodných aplikací, např. to Spotify. Vyzkoušeno to nemám. Zůstal bych u toho, že je to čtečka a nesnažil bych se z toho udělat chytrý mobil, který má dnes v podstatě každý.
Výhodou Poke 3 může být to, že lze doinstalovat aplikaci Kindle (možná se bez ní neobejdete - tedy pokud si kupujete e-knihy na Amazonu).